De praktijk bestaat momenteel uit twee therapeuten.
Hieronder stellen we ons aan je voor.

 

Loes Olde Weghuis
GZ-psycholoog en psychotherapeut

Mijn naam is Loes Olde Weghuis. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de klinische psychologie. Sindsdien heb ik gewerkt in een grote geestelijke gezondheidszorginstelling als individueel behandelaar, relatietherapeut, groepstherapeut en psychodiagnosticus. In deze instelling heb ik ook mijn BIG-registraties als gz-psycholoog en psychotherapeut behaald. Daarnaast heb ik met veel plezier gewerkt in een kleine vrijgevestigde praktijk in Utrecht en ben ik gastdocent bij de RINO Amsterdam (Regionale instelling voor Nascholing en Opleiding).

In 2016 heb ik Psychotherapiepraktijk Olde Weghuis opgericht, een vrijgevestigde praktijk voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Binnen de praktijk bied ik zowel korte behandelingen (basis-ggz) als langdurende psychotherapiebehandelingen (specialistische ggz). Naast individuele psychotherapie kun je bij mij ook terecht voor coaching en partnerrelatietherapie.

Contact:
Tel: 06-20603850
E-mail: loes@praktijkoldeweghuis.nl

loes-edit

 

Zeliha Akyar
GZ-psycholoog

Mijn naam is Zeliha Akyar. Ik heb klinische & gezondheidspsychologie en neuropsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waarna ik in 2010 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heb afgerond. Daarnaast heb ik registraties behaald in het geven van Runningtherapie, Yin yoga en volg ik momenteel de opleiding tot Lichaamsgericht Psycholoog, bij het RINO te Amsterdam.

Ik werk sinds 15 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en sinds 5 jaar in de medische psychologie bij het OLVG Ziekenhuis te Amsterdam.  Ik heb ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van mensen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Mijn affiniteit en expertise liggen vooral bij burnout, angst- en stemmingstoornissen.

Binnen de praktijk werk ik in de basis ggz. Mijn werkwijze is cliëntgericht en de behandeltrajecten zijn altijd op maat gemaakt. Ik maak hierbij gebruik van cognitieve gedragstherapie, lichaamsgerichte en inzichtgevende technieken, oplossingsgerichte coaching, acceptance and commitment therapy (ACT) en mindfulness based cognitieve therapie (MBCT).

Contact:
Tel: 06-48787971
E-mail: zeliha@praktijkoldeweghuis.nl